Camionul Tesla a ieşit la teste pe drumurile publice – VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 ian. 2018 Știri auto
Camionul Tesla a ieşit la teste pe drumurile publice – VIDEO

Tesla doreşte să-şi lase amprenta asupra transportului greu cu un camion full electric, programat să intre în producţie în 2019.

Camionul se află în prezent în faza de prototip, iar în acest videoclip îl vedem pentru prima dată în aer liber. Camionul Tesla a debutat în timpul unui eveniment special la sfârşitul anului trecut.

Clipul scurt postat pe YouTube a fost făcut undeva în Statele Unite, lângă un depozit UPS şi, aşa cum era de aşteptat, camionul Tesla Semi arată şi sună foarte BINE.

În mod oficial, are nevoie de doar 5 secunde pentru a ajunge la 100 km / h, când nu trage o remorcă în spatele ei, şi 20 de secunde sub sarcină mare.

Ca toate vehiculele fabricate de Tesla, Semi nu este doar despre viteză şi putere. Dispune de o autonomie de 800 km pentru modelul de vârf, pentru care producătorul este aşteptat să solicite aproximativ 180.000 de dolari. Reduceţi 30.000 de dolari din acest preţ şi puteţi obţine un model mai mic, cu o autonomie de 480 km.

Tesla a primit deja comenzi pentru Semi. În ciuda faptului că Tesla întârzie livrarea produselor, americanii au deja 100 de unităţi rezervate de PepsiCo şi 125 de unităţi rezervate de UPS, acestea din urmă fiind cea mai mare comandă.

În total, producătorul californian a primit aproximativ 1500 de rezervări, printre care se află şi clienţi precum Wal-Mart, J.B. Hunt, Sysco şi Anheuser-Busch.

VIDEO

Sursă: carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide