Campanie naţională de verificare a transportatorilor care iau persoane la autostop

Autor: Marius Vișan 02 aug. 2019 Știri auto
Campanie naţională de verificare a transportatorilor care iau persoane la autostop

„Autostopul” sau „Ia-mă nene” cum se mai spune la noi este o metodă de transport des practicată în România, însă autorităţile vor să combată acest obicei. Poliţia Română începe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara, anunţă, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, informează Mediafax.

„Îi identificăm pe cei care fac transport ilegal de persoane, aşa-zisul «ia-mă, nene» a scris, pe Facebook, Mihai Fifor.

Acţiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare şi debarcare a pasagerilor din staţiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări, dar şi pe traseele de deplasare a acestor autovehicule.

Poliţiştilor rutieri, de ordine publică, de investigare a criminalităţii economice şi de la transporturi li se vor alătura şi specialişti ai Registrului Auto Român şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, precizează Mihai Fifor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide