Campanie umanitară

Autor: Andrei Nan 16 mai 2007 Știri auto

Fundaţia “Pies Descalzos” a fost fondată în 2001 în Columbria de către Shakira şi are ca scop îmbunătăţirea nivelului de trai al copiilor, al educaţiei şi nutriţiei acestora şi acordarea unei şanse în plus în viaţă. Deşi iniţial şi-a desfăşurat activitatea în oraşul natal al Shakirei, Barranquilla, pe coasta caraibeană a Columbiei, fundaţia se extinde treptat şi în restul ţării.

Shakira a reuşit să construiască din 2003 până acum, prin intermediul fundaţiei, 5 şcoli pentru 3.170 de copii. Următorul mare proiect este ridicarea unei şcoli pentru 2.000 de copii, cu bibliotecă şi laboratoare, un adevarat vis împlinit pentru cântăreaţa sud-americană. Implicarea celor de la Seat a fost majoră în aceste acţiuni, producătorul european sperând să atragă atenţia asupra nivelului de trai scăzut şi luptei zilnice pentru supravieţuire.

Campania celor de la Seat pentru strângerea de fonduri a fost dusă pe două fronturi. Astfel, la fiecare concert susţinut de Shakira în Europa, publicul a fost informat de existenţa unui număr de telefon la care puteau să trimita un SMS pentru a dona câte un euro, o sumă care ar fi necesară să hrănească o zi întreagă o familie din Columbia. A doua oportunitate pentru cei care vor să ajute e site-ul www.catch-the-fever.com, unde se poate dona orice sumă de bani prin intermediul unei card bancar. Acest site va fi deschis până la sfârşitul acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide