Campanii pro-vaccinare: Mici la București, tur de circuit cu Ferrari și Mihai Leu la Târgu Mureș

Autor: George Cristea 11 iun. 2021 Știri auto

Mai multe campanii pro-vaccinare inedite se desfășoară în această perioadă. Dacă la București micii din Piața Obor se dovedesc deja un succes, la Târgu Mureș cei care se vaccinează vor primi drept recompensă un tur de circuit cu Ferrari și Mihai Leu pe Transilvania Motor Ring.

Intră în Galeria FOTO

Campionul național de raliuri și viteză în coastă, Mihai Leu, este primul pilot care se alătură evenimentului „Vaccinare în viteza a șasea”. Persoanele prezente pe 17 și pe 18 iunie la Transilvania Motor Ring vor avea parte de o surpriză: cei care se vor vaccina vor avea șansa de a sta în dreapta celor mai cunoscuți piloți din România.

Evenimentul, lansat de Consiliul Județean Mureș, Transilvania Motor Ring în parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Instituția Prefectului – Județul Mureș, va avea loc pe 17 și 18 iunie 2021, între orele 10.00 – 20.00 la Transilvania Motor Ring, localitatea Cerghid 1 G. Astfel, cei care se vor vaccina la centrul organizat la circuit cu vaccinul Johnson&Johnson vor beneficia de o tură de circuit alături de un campion din motorsport.

Tur de circuit cu Ferrari și Mihai Leu la Târgu Mureș pentru cei care se vaccinează

„Eu m-am vaccinat deja încă de acum două luni și încurajez pe toată lumea să o facă. Doar așa putem scăpa de pandemie. Salut inițiativa acestui eveniment și dacă prezența mea acolo contează, sunt onorat să pot contribui. M-aș bucura să am cât mai mulți oameni în dreapta”, a spus Mihai Leu, care va fi prezent la Transilvania Motor Ring cu modelul Ferrari 458 Challenge alături de care a câștigat două titluri de campion național la viteză în coastă.

„În aceste zile vom anunța și numele altor campioni din motorsport care vor fi săptămâna viitoare pe circuitul din Mureș pentru a încuraja vaccinarea. Împreună putem trece peste această pandemie”, a spus și președintele FRAS, Norris Măgeanu.

Campania „Vaccinare în viteza a șasea” combină siguranța pe circuit cu libertatea în societate. Cei care aleg să se înscrie în campanie, vor primi adrenalină pe asfaltul circuitului după vaccinarea la centrul mobil instalat la circuit. Vor fi alături cei mai buni piloți ai României și mașini din campionatele de raliuri, viteză în coastă, drift, super rally sau Radical Cup. Campania este valabilă în limita locurilor și timpului disponibil pentru persoanele care aleg să se vaccineze.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide