Campionul naţional de raliu Titi Aur recomandă folosirea carburanţilor din gama MOL EVO. Ce avantaje au şi cum îţi protejează maşina

Autor: ProMotor 24 apr. 2019 Știri auto

Este cunoscut faptul că folosirea carburanţilor aditivaţi protejează motorul pe termen lung, iar de aceeaşi părere este şi multiplul campion naţional de raliu Titi Aur, care încurajează şoferii să folosească carburanţii din gama MOL EVO.

O problemă cu care se pot confrunta şoferii este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant, ceea ce duce în timp la cheltuieli în plus la reparaţii. Totodată, depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere, pot modifica parametrii de funcţionare a motorului, iar asta se traduce în performaţe mai slabe. Aceste situaţii pot fi prevenite prin folosirea unor carburanţi de calitate.

“Noi le oferim clienţilor noştri gama de carburanţi EVO, de cea mai bună calitate, realizată special pentru a avea 100% grijă de maşina pe care aceştia o conduc şi pentru a se bucura de o călătorie plăcută. Întotdeauna, noi, la MOL, acordăm atenţie specială clienţilor noştri şi venim în întâmpinarea nevoilor lor prin prin produse de cea mai bună calitate, cum este şi gama de carburanţi EVO”, a declarat Levente Borviz, Head of Retail MOL România.

Ceea ce diferenţiază carburanţii MOL este pachetul de aditivi, care oferă protecţia asupra motorului şi asupra sistemului de injecţie.

„Un carburant de calitate protejează motorul, iar maşina va fi mai fiabilă în timp. Un alt lucru care ar trebui să îl ştie lumea este că un carburant mai bun înseamnă şi un consum mai mic la acelaşi ritm de mers. Este un lucru pe care nu prea îl simte şoferul pentru că un carburant bun înseamnă un motor mai vioi, maşina este mai sprintenă” a spus Titi Aur.

Carburantul din gama EVO îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecţie cu până la 55% în cazul benzinelor, menţinerea efectului de curăţare fiind de 99%, şi cu până la 58% în cazul motorinei.

„La diesel contează şi mai mult cât de curat este motorul. Dacă la benzină ne gândim în special la pistoane şi toată partea de evacuare, la diesel contează foarte mult partea de injecţie. Deci, cu atât mai mult un combustibil bun protejează mai mult şi mai bine motorul”, a mai spus Titi Aur la conferinţa de presă de lansare a campaniei MOL.

Multiplul campion naţional de raliu a explicat de ce foloseşte benzina MOL şi de ce o recomandă şi altor şoferi.

„Maşina mea de curse merge cu benzină MOL pentru că este practic cel mai bun carburant în momentul de faţă. Ceea ce înseamnă că MOL se implică în a produce carburanţi de bună calitate. Recomand pentru toţi cei care conduc maşini pe stradă să meargă cu caburant bun, din cele două motive. Pe de o parte fiabilitatea, pe de alta maşinile sunt mai sprintene, iar la o depăşire te poţi strecura mai repede. Şi dacă ai răbdare să conduci liniştit vei observa că litri consumaţi vor fi mai puţini decât cu combustibilul normal”, a concluzionat multiplul campion naţional de raliu.

Gama de produse EVO conţine benzinele EVO şi EVO 100 Plus şi motorinele EVO Diesel şi EVO Diesel Plus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide