Când Dorel conduce utilaje de construcții – Mașină grav avariată de un utilaj în Capitală

Autor: Promotor 17 dec. 2019 Știri auto

Strada Cuza Voda din București a fost scena unui accident ireal în prima zi a săptămânii. Un utilaj a agățat o mașină parcată pe marginea carosabilului și i-a făcut parbrizul țăndări.

Intră în galerie

Un utilaj de construcții cu brațul defect a agățat o mașină parcată pe Strada Cuza Vodă, în zona Gării de Nord din Capitală. Camerele de supraveghere au surprins accidentul bizar.

Imaginile arată cum utilajul intră în intersecție, iar alte două mașini trec razant pe lângă brațul care atârnă în lateral, în spatele cabinei, dar o mașină parcată pe marginea carosabilului nu a mai avut la fel de mult noroc. Brațul macaralei s-a înfipt în parbriz, a spart geamul și a îndoit serios plafonul. Șoferul capului tractor s-a oprit imediat ce a realizat că s-a întâmplat ceva.

Din fericire, nimeni nu se afla în autoturism. Șoferul mașinii și cel al utilajului au mers împreună la poliție.

Utilajul ridicase câteva conducte nu departe de locul accidentului. În zonă se efectuează o serie de lucrări de canalizare. Firma căreia îi aparține vehiculul defect va fi penalizată, iar șoferul va fi, de asemenea amendat.

Cei care au văzut imaginile s-au amuzat pe seama situației: “L-a făcut cabrio” sau “Optimus Prime, varianta pe galben” sunt două dintre comentariile celor care au urmărit filmările.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Diaconu MihaiComentarii
Inchide