Când maşina e mai inteligentă decât omul. Acest şofer are nevoie urgentă de asistenţă [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 10 mai 2017 Știri auto

Până când va veni ziua în care nu va mai trebui să ne facem griji cu privire la manevrarea maşinilor în locurile strânse, şoferii trebuie să-şi cunoască dimensiunile exacte ale maşinilor lor, astfel încât să poată decide cu rapiditate dacă pot sau nu să treacă printr-un anumit loc. 

Vorbind de locuri strâmte, distanţa dintre acel autobuz şi partea laterală a podului nu este atât de mare, dar suficientă cât să se strecoare pe acolo o Tesla Model X, cu cei 2.271 mm ai săi. 

Totuşi, acestui şofer i-a trebuit cam mult timp să-şi dea seama de asta, şi să facă manevra corectă. Cu ezitările sale a blocat traficul şi a executat o grămadă de manevre ciudate, care nu aveau niciun sens.

În cele din urmă reuşeşte să treacă. Model X nu este chiar maşina cu care să te bagi prin spaţii foarte strâmte dar este plină de senzori inteligenţi şi camere de luat vederi care ar trebui să uşureze acest tip de manevră. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide