Candidat la obţinerea permisului auto, prins în flagrant în timp ce oferea mită. Care era suma

Autor: ProMotor 12 aug. 2019 Știri auto
Candidat la obţinerea permisului auto, prins în flagrant în timp ce oferea mită. Care era suma

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din Iaşi, candidat la obţinerea permisului de conducere, a fost prins în flagrant în timp ce oferea 200 de euro unui agent examinator pentru a-l declara admis la proba practică, potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie.

„Pe 9 august 2019, un agentul şef principal de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi a sesizat telefonic lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi cu privire la faptul că, fiind desemnat în cursul zile să participe la examinarea candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice pentru obţinerea permisul de conducere, unul din candidaţi i-a oferit suma de 200 euro, odată cu înscrisurile prezentate pentru examinare, înţelegând prin aceasta că banii sunt oferiţi în scopul facilitării promovării examenului practic”, anunţă DGA, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Astfel, lucrătorii DGA Iaşi, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, l-au prins în flagrant pe tânăr, imediat după comiterea faptei.

Bărbatul este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide