Capitala va găzdui pe 26 octombrie finala Campionatului de Super Rally

Capitala va găzdui pe 26 octombrie finala Campionatului de Super Rally

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Piloţi din topul clasamentelor de super rally se reunesc sâmbătă, 26 octombrie, la Bucureşti pentru etapa finală a Campionatului Naţional de Super Rally care va avea loc pe un traseu special amenajat în zona Parcului Herăstrău, pe şoseaua Kiseleff. Accesul publicului este gratuit.

După un sezon plin de suspans, caravana Super Rally ajunge în capitală pentru un eveniment special, Trofeul Unicredit Leasing powered by Opel.

Finala de la Bucureşti are un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat faţă de cel ales în 2018 şi o grilă de start spectaculoasă.

Pe lângă piloţi renumiţi precum Titi Aur, Bogdan Marişca, Mihai Leu, Costel Căşuneanu, Costi Stratnic sau Dani Oţil, etapa de Super Rally de la Bucureşti are şi un invitat special, austriacul Manfred Stohl, fost campion mondial de raliuri, care va concura de această dată pe o maşină electrică.

Competiţia va debuta sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 8:30, atunci când sunt programate manşele de calificări. Finala se va desfăşura între orele 15:00 şi 18:00.

 Comentarii
Inchide