Capitala va găzdui pe 26 octombrie finala Campionatului de Super Rally

Autor: Marius Vișan 21 oct. 2019 Știri auto
Capitala va găzdui pe 26 octombrie finala Campionatului de Super Rally

Piloţi din topul clasamentelor de super rally se reunesc sâmbătă, 26 octombrie, la Bucureşti pentru etapa finală a Campionatului Naţional de Super Rally care va avea loc pe un traseu special amenajat în zona Parcului Herăstrău, pe şoseaua Kiseleff. Accesul publicului este gratuit.

După un sezon plin de suspans, caravana Super Rally ajunge în capitală pentru un eveniment special, Trofeul Unicredit Leasing powered by Opel.

Finala de la Bucureşti are un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat faţă de cel ales în 2018 şi o grilă de start spectaculoasă.

Pe lângă piloţi renumiţi precum Titi Aur, Bogdan Marişca, Mihai Leu, Costel Căşuneanu, Costi Stratnic sau Dani Oţil, etapa de Super Rally de la Bucureşti are şi un invitat special, austriacul Manfred Stohl, fost campion mondial de raliuri, care va concura de această dată pe o maşină electrică.

Competiţia va debuta sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 8:30, atunci când sunt programate manşele de calificări. Finala se va desfăşura între orele 15:00 şi 18:00.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide