Capota ridicată în mers. Un BMW surprins rulând așa pe autostradă. VIDEO

Autor: Promotor 22 iul. 2021 Știri auto

Un BMW X5 a fost surprins rulând cu capota ridicată pe autostradă. Incidentul a fost filmat de un participant la trafic.

GALERIE FOTO

O mașină care are capota ridicată în mers este, cu siguranță, una care atrage atenția. I-a atras atenția și unui șofer, care a văzut în oglinda retrovizoare cum vehiculul se apropia astfel de el și a început să filmeze.

Imaginile au fost surprinse pe o autostradă din Ungaria. Cei care l-au văzut pe șofer conducând astfel au presupus că, pentru că nu închisese capota bine, aceasta s-a ridicat în mers. Internetul este plin de astfel incidente.

Realitatea a fost însă, alta. Motorul vehiculului său a început să-i fiarbă într-un blocaj rutier provocat de un accident. Coada de mașini se întindea pe o distanță de aproximativ 10 kilometri. Așa că șoferul a ales această soluție pentru a reduce temperatura apei.

BMW cu capota ridicată în mers pentru că îi fierbe motorul

Supraîncălzirea nu este o problemă izolată la mașinile vechi. SUV-ul din imagini este un BMW X5 de primă generație, produs la sfârșitul anilor ’90 sau începutul anilor 2000. În imagini se poate observa cum șoferul înaintează pe banda de urgență, cu capota ridicată și cu luminile de avarie pornite, ca să semnalizeze că are o problemă. În fața și în spatele său, tot pe banda de urgență, sunt câte un Mercedes.

Pentru șoferul de BMW X5, o soluție mai bună în cazul supraîncălzirii ar fi fost să deschidă capota, să aștepte răcirea motorului, să închidă capota și să-și continue drumul după ce traficul s-ar fi decongestionat. Nu ar mai fi ajuns astfel subiectul unui video viral pe internet.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide