Carambol pe A1 București – Pitești cu patru autovehicule implicate – FOTO

Autor: ProMotor 21 dec. 2021 Știri auto

O persoană a fost rănită într-un accident rutier produs, marți dimineață, pe Autostrada A1 București – Pitești în județul Giurgiu. În accident au fost implicate patru autovehicule și opt persoane.

Carambol pe A1 București – Pitești cu patru autovehicule implicate – FOTO

”Accident rutier, în această dimineață, pe Autostrada A1 pe sensul București către Pitești, la kilometrul 32, în zona localității Palanca, județul Giurgiu. Au fost implicate patru autovehicule, dintre care un autotren, încărcat cu țevi de metal”, Informează centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 42 de ani, a fost găsit încarcerat într-unul din autovehicule. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l putea extrage. Acesta era inconștient, cu funcții vitale, fiind preluat de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă și transportat, de urgență, la un spital din capitală.

Intră în GALERIA FOTO

Din fericire, celelalte șapte persoane implicate nu au fost rănite

Forțe alocate la fața locului: o descarcerare, două autospeciale de stingere și trei ambulanțe SMURD din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzilor de Intervenție Mihăilești și Roata de Jos, două ambulanțe SAJ și o unitate de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana



Comentarii
Inchide