Carambol record pe autostradă lângă Montreal: 200 de mașini implicate

Autor: ProMotor 20 feb. 2020 Știri auto

Un carambol record a avut loc pe o autostradă de lângă Montreal. Aproximativ 200 de mașini au fost implicate. Accidentul a fost provocat de o furtună de zăpadă.

Galerie foto

Două persoane au murit și alte 70 au fost rănite într-un carambol care a avut loc pe Autostrada 15, în apropiere de Montreal. Autoturisme, autobuze și camioane au fost implicate în ciocnire, iar șirul de vehicule lovite s-a întins pe o distanță de mai bine de un kilometru.

Imaginile difuzate de televiziunile locale arată mașini răsturnate, aruncate unele peste altele, grav avariate, blocate în zăpada adunată pe marginea carosabilului. Toate acestea au ajuns să arate ca o grămadă de fiare în urma accidentului.

A fost nevoie de intervenția mai multor echipe de descarcerare înainte ca medicii să poată ajunge la cei răniți. Autoritățile locale au cerut ajutorul orașelor din jur pentru a prelua răniții și pentru a degaja zona într-un timp cât mai scurt.

Oficialii candieni au anunțat că principala cauză pentru producerea accidentului a fost viscolul puternic, care a redus semnificativ vizibilitatea pe șoseaua de mare viteză.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide