Cardurile de călătorie STB sunt disponibile la oficiile poştale. Iată prețurile

Autor: Cristian Gubandru acum 10 luni Știri auto

Poșta Română a început comercializarea, prin subunitățile poștale din București și județul Ilfov, de carduri preîncărcate, valabile pe mijloacele de transport în comun STB din aria metropolitană București și Ilfov.

Cartelele STB sunt disponibile în două variante:

  • două călătorii metropolitane care sunt valabile câte 90 de minute, din momentul validării, pe toate liniile de transport în comun de suprafață, din aria metropolitană București-Ilfov, la prețul de 6 lei
  • două călătorii metropolitane și metrou, valabile câte 120 de minute, din momentul validării, pe toate liniile de transport în comun și metrou, din aria metropolitană București-Ilfov.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Cardurile preîncărcate nu sunt valabile pe liniile de transport cu tarif special și nu se pot reîncărca.

Totodată, începând de miercuri, 13 aprilie, în oficiile poștale din București și județul Ilfov, vor fi disponibile și alte tipuri de abonamente:

  • abonament metropolitan valabil pentru 24 ore, la prețul de 8 lei,
  • abonament metropolitan cu valabilitate de 72 ore, la prețul de 20 lei,
  • abonament pe toate liniile de transport în comun de suprafață și metrou, valabil pentru 24 ore, la prețul de 14 lei,
  • abonament pe toate liniile de transport în comun de suprafață și metrou, valabil pentru 72 ore, la prețul de 35 lei,
  • abonament pe toate liniile de transport în comun de suprafață, metrou și tren, cu valabilitate de 24 ore, la prețul de 20 lei
  • abonament pe toate liniile de transport în comun de suprafață, metrou și tren, valabil pentru 72 ore, la prețul de 40 lei.

Abonamentele integrate de 24 și 72 de ore pot fi încărcate pe cardurile deja existente emise de STB SA și Metrorex, dar se vor găsi și pe carduri preîncărcate la toate centrele operatorului STB SA, la casele de bilete ale Metrorex SA, precum și la punctele de vânzare ale CFR SA și Transferoviar.

Sursa: Poșta Română

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide