Care este al cincilea oraş din România unde sunt disponibile serviciile UBER

Autor: ProMotor 21 feb. 2019 Știri auto
Care este al cincilea oraş din România unde sunt disponibile serviciile UBER

Uber, aplicaţia care conectează şoferii parteneri cu pasagerii în peste 600 de oraşe din 64 de ţări, este acum disponibilă şi în Iaşi. Cei care nu au încercat serviciul până acum, vor beneficia de prima călătorie gratuită în limita a 10 lei, dacă îşi vor crea un cont Uber şi vor folosi codul promoţional HelloIasi.

„Suntem bucuroşi să lansăm serviciul în Iaşi, al cincilea oraş din România în care Uber este disponibil. Iaşi a ales Uber în aceeaşi măsură în care Uber a ales Iaşi – mii de ieşeni au deschis aplicaţia cel puţin o dată în ultimele şase luni. Astăzi, oraşul Iaşi se alătură altor zeci de oraşe europene care au Uber – Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varşovia şi multe altele. Ne dorim ca Uber să devină un partener al autorităţilor locale pentru a rezolva problema traficului aglomerat, pentru a reducere poluarea dar şi pentru a face din Iaşi un oraş mult mai prietenos cu turiştii” a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber, România

Cum funcţionează Uber

• Descarcă aplicaţia Uber pe telefonul tău şi creează un cont
• Aplicaţia se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
• După ce ai setat destinaţia, aplicaţia va estima preţul călătoriei
• Comandă şi urmăreşte în aplicaţie cum şoferul ajunge la tine
• Poţi trimite localizarea pe hartă şi timpul estimat de sosire cu prietenii sau familia
• Plăteşte numerar sau prin intermediul plăţii electronice
• Oferă un rating şi feedback şoferului partener
• După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanţă electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Tarifele UberX în Iaşi

Tarifele Uber sunt transparente şi sunt afişate în aplicaţie înainte de a comanda o cursă. Toate plăţile sunt înregistrate electronic, indiferent dacă sunt achitate cash sau card. Toate cursele vin cu o factură fiscală care poate fi descărcată de utilizatori din contul lor Uber.

Tarif de bază Pe minut Pe kilometru Tarif minim Tarif de anulare (dacă pasagerul anulează cursa după 2 minute )
     2.0 lei         0.3          1,8 lei                7 lei            7 lei

Astfel, o călătorie de la aeroport la Palatul Culturii va costa aproximativ 17 lei, în condiţii normale de trafic. Dacă este prima dată când foloseşti aplicaţia Uber, adaugă codul promoţional HelloIasi (meniul din stânga, Plată – Adăugaţi promocod) pentru a te bucura de prima călătorie gratuită, în limita a 10 lei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide