Care este cea mai bună muzică pentru naveta zilnică: Cele mai populare piese de pe Spotify

Autor: Cristian Agatie 02 oct. 2021 Știri auto

Cei care merg zilnic cu mașina sau transportul în comun știu că cel mai bun partener de călătorie este muzica. Iată care este cea cea mai bună muzică pentru naveta zilnică, într-un playlist care a fost creat analizând cele mai populare piese de pe Spotify.

Intră în Galeria FOTO

Atunci când ești la volan nu ai prea multe lucruri pe care să le poți face în timpul mersului, în afară de condusul mașinii. Cel puțin nu în condiții de siguranță. Cei mai mulți aleg să asculte muzică, pentru că muzica ne face viața mai frumoasă și pentru că nu interferează cu manevrarea mașinii.

Prin urmare, cu foarte puține excepții, nu prea există mașini care să nu dispună cel puțin de o unitate radio. Dacă mașinile de acum câteva zeci de ani dispuneau, în cazul fericit, de un casetofon sau (mai recent) CD-player, modelele recente oferă atât de multe opțiuni, încât au ajuns să fie numite „unități multimedia”. Odată cu acestea, muzica nu se mai ascultă de pe casetă, CD sau stick, ci prin streaming de pe telefon.

Unul dintre cele mai populare servicii de muzică și podcasturi este Spotify, folosit de sute de milioane de șoferi din întreaga lume. Ca orice serviciu digital, acesta permite sortarea muzicii în playlisturi pe baza popularității și a preferințelor. Probabil acesta este și motivul pentru care cineva s-a gândit să vadă care sunt cele mai ascultate melodii de către șoferi, în timpul navetei zilnice.

Cea mai bună muzică pentru naveta zilnică: Ce ascultă șoferii în acest timp

Potrivit Uswitch, care a analizat popularitatea a peste 45.000 de melodii din portofoliul Spotify incluse în playlisturi din categoria „navetă”, cel mai ascultat cântec în mașinile și mijloacele de transport din lume este Bad Habits al lui Ed Sheeran. Melodia are un scor al popularității de 100 din 100 și este inclus în 22 de playlisturi pentru șoferi, după cum se poate vedea mai jos.

 

Da, știm, oamenii au gusturi ciudate, inclusiv când vine vorba de muzică – nu judecăm pe nimeni. Dacă vreți să vedeți întreaga listă de melodii, artiști și albume pentru șoferii aflați pe șosele, o puteți descărca de aici. Dacă derulați până la baza tabelului, veți remarca un fapt dureros, care stârnește discuții interminabile: Nirvana și Nightwish are printre cele mai detestate melodii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide