Care este cea mai fiabilă maşină din clasa mică în 2018

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Conform studiului J.D. Power Vehicle Dependability 2018 (VDS) care stabileşte fiabilitatea vehiculelor, Kia Rio este lider în categoria „Small Car” (clasa mică). Studiul din industria auto examinează problemele raportate în ultimele 12 luni de către primii proprietari ai vehiculelor cu o vechime de trei ani (modelele cu an de fabricaţie 2015). Fiabilitatea generală este determinată de numărul de probleme raportate per 100 vehicule (PP100). Astfel, un scor mai mic arată un nivel de calitate pe termen lung mai ridicat. Kia Rio s-a situat pe primul loc, cu un scor de 103 PP100.

Citeşte şi Cei care au Volkswagen Touareg ar trebui să ştie de problema asta. Ce ascund pragurile maşinii – VIDEO

Citeşte şi Imagini care vor intra în arhivă: Galeriile metroului din Drumul Taberei – VIDEO

„Rezultatele studiului de fiabilitate J.D. Power Vehicle Dependability Study demonstrează angajamentul continuu al brandului Kia de a construi produse de calitate, de clasă mondială care oferă o valoare extraordinară cumpărătorilor noştri,”  a spus Greg Silvestri, şeful operaţiunilor de service al Kia Motors America (KMA). „Rio arată încă o dată cât de mult a progresat întreaga gamă de modele Kia şi această calitate este o dovadă tangibilă a strategiei pe termen lung de a îmbunătăţi experienţa proprietarilor de vehicule Kia.”

Brandul Kia şi-a îmbunătăţit poziţia în studiul anual, situându-se pe locul doi între toate mărcile Non-Premium, cu doar 122 PP100. La nivelul industriei auto, Kia a câştigat 12 locuri în clasament, raportat la poziţia pe care o avea în studiul VDS realizat de J.D. Power în 2016. Scopul studiului este de a măsura calitatea vehiculelor pe termen lung, inclusiv noile tehnologii şi dotări disponibile în acest moment. Include analiza a 32 de mărci şi 225 de modele, acoperind 177 probleme specifice grupate în opt categorii majore (Seats, HVAC, Features/Controls/Displays (FCD), Driving Experience, Interior, Engine/Transmission, Exterior, Audio/Communication/Entertainment & Navigation (ACEN). În studiul realizat în 2018, Kia a înregistrat îmbunătăţiri în toate categoriile.Comentarii
Inchide