Care este cea mai ieftină Tesla din România pe care o poți cumpăra acum de pe Autovit

Autor: Elena Luchian 03 feb. 2020 Știri auto

Am găsit cea mai ieftină Tesla de vânzare în România. În mod surprinzător, este un model de top din gama producătorului american de mașini electrice. Și are doar 45.000 de kilometri la bord.

Galerie foto

“Sunt kilometri reali!” scrie în anunțul de pe autovit.ro, prin care vânzătorul din București își promovează mașina cu an de fabricație 2013. Prețul este de 37.900 de euro, negociabil.

Tesla Model S P85 scoasă la vânzare este vopsită în negru și are interiorul crem, volanul este îmbrăcat în piele, iar plafonul este îmbrăcat în Alcantara de culoare neagră. Evident, la bord se află și ecranul tactil tip tabletă, cu navigație.

Mașina este în configurația cu șapte locuri, cele două din spate fiind în portbagaj, cu spatele la sensul de mers, și are trapă panoramică.

Faruri și stopuri LED, proiectoare LED, acces și pornire fără cheie, oglinzi electrice și cameră pentru marșarier sunt pe lista lungă de dotări.

Vânzătorul dă limuzina la pachet cu un adaptor pentru încărcare rapidă și promite o autonomie de aproximativ 390 de kilometri. Acesta anunță și că viitorul posesor nu va plăti impozit, pentru că mașinile electrice sunt scutite de taxe.

Limuzina electrică mai are o serie de atuuri: 421 de cai putere, o viteză maximă de 210 km/h și un sprint de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde, scrie în anunț.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide