Care este una (şi poate cea mai mare) din companiile care nu a păcălit testele de emisii

Autor: Marius Vișan 21 mart. 2017 Știri auto
Care este una (şi poate cea mai mare) din companiile care nu a păcălit testele de emisii

O anchetă declanşată de o entitate franceză care se ocupă de investigaţii, a scos la iveală faptul că Opel ar fi compania care nu a folosit dispozitive sau tehnici pentru falisificarea testelor de emisii, scrie Europe.autonews.com.

Ancheta DGCCRF a făcut parte dintr-o campanie mai amplă realizată în urma scandalului de înşelăciune al Volkswagen Group.

Agenţia guvernamentală a declarat într-o declaraţie emisă luni că ancheta Opel „nu a adus la lumină nici o dovadă de fraudă”.

În trecut, aceeaşi entitate a atras atenţia procurorilor în privinţa suspiciunilor fraudării emisiilor de către Fiat Chrysler Automobile, Renault şi PSA Group.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide