Care sunt cele mai bune jocuri de curse?

Autor: Ionuț Vîlciu 14 dec. 2023 Știri auto
Care sunt cele mai bune jocuri de curse?

Pasionații auto și-au descoperit pasiunea pentru mașini în diferite moduri. Unii lucrau la ele alături de părinți sau bunici, pe alții i-au marcat anumite modele prezente în filme și seriale, dar sunt destui împătimiți care au descoperit pasiunea pentru mașini prin jocurile video.

Sunt sigur că toată lumea își aduce aminte de clasicele NFS Underground sau Most Wanted, jocuri ce au stârnit pasiunea pentru mașini în mulți copii. De atunci, însă, jocurile au evoluat foarte mult, ajungând în punctul în care piloții le folosesc să se antreneze.

Cristiana Oprea, cea mai nouă invitată la „Podcast cu Prioritate”, este unul dintre piloții de raliu ce folosesc aceste simulatoare pentru a se antrena atunci când nu concurează la volanul mașinilor de competiție.

Care sunt cele mai bune simulatoare de raliu ale momentului?

„Era Dirt Rally 2.0, până să apară noul joc EA Games WRC. Și cred că WRC-ul e mai bun, într-adevăr. E mai bun, cu mențiunea că mi se pare și mie și altor piloți cu care am discutat că unele viraje sunt dictate prea târziu”, a spus Cristiana Oprea.

Seria de jocuri Dirt este un fan favorite, iar noul EA Games WRC este dezvoltat de aceiași care au lucrat la seria de jocuri Dirt. Astfel, nu este de mirare că mulți împătimiți găsesc acest joc ca fiind o reprezentare verosimilă a realității, mai ales dacă este jucat pe un volan calitativ.

„Lucrează cu piloți reali, asta este extraordinar la jocul ăsta nou, pentru că au preluat și au mapat probele speciale reale de la raliurile respective, exact așa cum le vezi în realitate”, a mai adăugat Cristiana.

Podcastul intergal

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide