Care sunt cele mai bune site-uri cu mașini de ocazie din Germania

Autor: Marius Vișan 29 mart. 2022 Știri auto

Ce să aleg: o mașină de ocazie sau una nouă?

Un lucru este sigur. Și anume că o mașină nouă este mult mai scumpă decât una la mâna a doua. Atunci când vă decideți să cumpărați o mașină nouă veți avea de așteptat câteva luni pentru a intra în posesia ei.

Pe de altă parte, o mașină de ocazie este disponibilă imediat. Dacă astăzi decideți că vă doriți o altă mașină, în interval de câteva zile ați putea să intrați în posesia ei, iar procedurile se accelerează mai ales atunci când cumpărați de la o persoană privată.

Atunci când cumpărați o mașină nouă, sunteți obligat, cel puțin pe durata garanției producătorului, să îi faceți reviziile și reparațiile la un dealer al mărcii respective.

Deoarece dealerii auto știu foarte multe despre prețuri, chiar și un serviciu minor se poate dovedi a fi mai scump decât v-ați aștepta. Pentru o mașină cumpărată la mâna a doua nu contează unde vă faceți revizia. Cu toate acestea, dacă puteți și dacă doriți, puteți chiar să vă ocupați singur de întreținerea mașinii dvs.

De unde cumperi o mașină de ocazie?

Dacă v-ați decis să cumpărați o mașină second hand, sursele cele mai populare sunt site-uri precum:

-www.autoscout24.de
-www.mobile.de
-www.gebrauchtwagen.de
-www.quoka.de
-www.pkw.de
-www.webmobil24.de
-www.webauto.de
-www.autouncle.de

În viziunea românilor, Germania este paradisul mașinilor de ocazie

Sunt mulți români care trăiesc cu impresia că o mașină de ocazie adusă din Germania este o mașină mult mai de încredere decât una cumpărată din România. În Germania există firme care se ocupă de vânzarea vehiculelor second hand.

Ele efectuează o verificare completă a mașinii și a istoricului său atunci înainte de a o scoate la vânzare. Aceste companii se ocupă și de cosmetizarea unui vehicul.

Elementele de caroserie care necesită revopsire vor fi revopsite, dar există și numeroase anunțuri în care defectele mașinii vor fi afișate pentru ca potențialul client să afle care este starea exactă a mașinii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide