Care sunt cele mai cerute intervale orare de Revelion, în Capitală, pe aplicaţia Taxify

Autor: Marius Vișan 31 dec. 2018 Știri auto

Taxify prezintă intervalele orare în care sunt cerute cele mai multe curse de Revelion în Capitală. Potrivit datelor de anul trecut majoritatea pasagerilor din Capitală preferă să ceară o cursă în intervalul 20:00 – 21:00 pe 31 decembrie şi între 2:00 şi 6:00 pe 1 ianuarie. Cea mai aglomerată oră este 3.00. Atunci, numărul celor care cer o cursă este de trei ori mai mare decât în mod obişnuit.

Pentru a avea destule maşini disponibile pentru pasagerii care vor căuta o cursă la orele de vârf, este foarte posibil ca preţul să fie crescut în cele mai aglomerate locuri din oraş, motivându-i astfel pe şoferi să fie prezenţi.

Pasagerii vor vedea preţul înainte de a cere o cursă, datorită tarifului fix, valabil deja în toate oraşele din România în care Taxify este disponibil: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide