Care sunt cele mai dorite maşini pe site-urile de comerţ online

Autor: Marius Vișan 20 dec. 2017 Știri auto

AutoScout24.ro a analizat căutările de pe internet pentru ultimii doi ani pentru a descoperi Top 10 cele mai populare maşini. Maşini autohtone şi vechi, care au făcut mereu parte din viaţa noastră, confirmând generaţie după generaţie un succes ce pare a fi de neoprit. 

1. BMW Seria 3

Un model care nu mai are nevoie de prezentare, cei peste 40 de ani de experienţă pe piaţă îl fac unul dintre cele mai căutate modele de ultimă generaţie. Parcursul său istoric cuprinde 6 generaţii, din 1975 până în prezent, unde Gran Turismo este cel mai recent model din această serie.
Revista “Car and Driver” l-a inclus în Top 10 – Best Cars între anii 1992 – 2014. În 2006 câştigă premiul “World Car of the Year” la Salonul Auto din New York. Pentru compania BMW, Seria 3 este cel mai bine vândut model din toate timpurile. Versiunea BMW Seria 3 Convertibil, cucereşte Hollywood-ul în 1990, fiind condus de actorul Richard Gere în filmul “Pretty Woman.” În ziua de astăzi, BMW Seria 3, este prezent în multe variante, fiind capabil să îndeplinească până şi cele mai exigente cerinţe.

2. Volkswagen Golf

Volkswagen Golf a fost creat în 1974 de către Giorgetto Giugiaro pentru a înlocui popularul Volkswagen Beetle. După mai bine de 40 de ani, Volkswagen Golf rămâne favorita şoferilor de toate vârstele oferind calitate, siguranţă şi performanţă. În 2009 şi 2013 a câştigat premiul “World Car of the Year” la Salonul Auto din New York, în 2015 a fost cea mai bine vândută maşină din Europa.
Pentru cei atenţi cu mediul înconjurător există două noi versiuni, electric şi hibrid.

3. Audi A4

În anul 1994 a fost introdus succesorul lui Audi 80, Audi A4. În 1995 a apărut station wagon, varianta cu 5 uşi. Audi A4 păstrează cea mai înaltă calitate ce se reflectă în numărul scăzut de modificări aduse originalului în fabrică. Audi A4 are un palmarez bogat, câştigând 34 din cele 61 de victorii obţinute de Audi în DTM (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft). În 2017 revista “WhatCar?” îi oferă premiul de „Best Compact Executive Car of the Year 2017”.

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide