Care sunt serviciile de amanet disponibile la https://www.casa-amanet.com?

Autor: ProMotor 01 oct. 2019 Știri auto
Care sunt serviciile de amanet disponibile la https://www.casa-amanet.com?

Amanetul ramâne cea mai simplă şi sigură metodă pentru a face rost de bani atunci când avem nevoie de un împrumut.  Pentru a beneficia de avantajele oferite, nu este nevoie să completaţi prea multe acte, iar împrumutul se poate acorda pe loc, conform politicilor şi comisioanelor practicate de agenţia la care apelaţi. Dacă doriţi să aveţi parte de o evaluare cât mai bună a bunurilor pe care doriţi să leamanetaţi şi de condiţii foarte avantajoase de ofertare, vă recomandăm să accesaţi  https://www.casa-amanet.com.

Paleta de servicii de care puteţi beneficia la o casa de amanet s-a diversificat foarte mult. La o astfel de agenţie puteţi acum vinde sau ameneta obiecte dintre cele mai diverse. Bunurile acceptate de majoritatea agenţiilor sunt obiecte sau bijuteriile din metale preţioase, precum aur, argint, platină, pietrele preţioase, ceasurile de lux, opere de artă. La alte agenţii se acceptă şi obiecte mai moderne, precum telefoane mobile, aparatură electronică, autoturisme de lux sau autoutilitare funcţionale, aparate foto profesionale, poşete de firmă etc..  Alte bucuri extrem de valoroase şi apreciate sunt cesurile de lux.

Dacă dispuneţi de un obiect de valoare, de colecţie sau dintr-un materiale preţios, indiferent de starea în care se află, puteţi veni la unul dintre sediile acestei agenţii de amanet pentru a face o evaluare. Dacă obiectul este connform criteriilor acceptate, atunci vi se poate oferi un împrumut, de cele mai multe ori pe loc. Comisionul este de 0,3% pe zi, fără alte taxe ascunse. Tot aici puteţi face un schimb valutar sau un transfer de bani.

Care sunt principalele motive pentru care să alegeţi serviciile disponibile la Casa-amanet.com?

Principalul motiv pentru care o persoană apelează la serviciile unei agenţii de amanet este nevoia de a beneficia de un împrumut. Pentru ca acesta să fie avantajos este foarte important să apeleze la o  casa de amanet de încredere, care să facă o evaluare corectă şi să acorde o sumă de bani cât mai bună.
Principalele motive pentru care metită să apelaţi la Casele de amanet AGS sunt:

• nivelul comisionului, care este mic, asigurând un împrumut avantajos;
• calitatea evaluării,  care este una profesionistă şi corectă;
• siguranţa depozitării bunurilor;
• calitatea serviciilor, amabilitatea şi serviabilitatea personalului care lucrează acolo;
• sunt acceptate spre amanetare bunuri din categorii cât mai diverse;
• evaluarea se face rapid, iar sumă ofertată poate fi acordată pe loc sau în cel mai scurt timp posibil;
• dispune de personal calificat şi numeroase sedii în zone fioarte circulete şi accesibile.
Aşadar există toate motivele pentru a alege locaţiile acestei case de amanet pentru a efectua tranzacţii.

Care sunt bunurile ce pot fi tranzacţionate la Casa-amanet.com?

În principal sunt acceptate toate tipurile de bunuri cu valoare, fie ele de colecţie, bijuterii, lingouri, diamante,ceasuri de lux, telefoane,laptopuri, maşini, electronice, televizoare, aparate foto profesionale, camere video profesionale, console gaming. Pretul lor este stabilit în funcţie anumite criterii pe care le puteţi afla la evaluare.
Aurul este unul dinte metalele preţioase cele mai trazacţionate. Este acceptat aur de 8 karate, 9 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate. Aici pot fi valorificate bijuterii, obiecte de aur, lingouri, fragmente, monede de aur, ceasuri etc..

Argintul este un alt tip de metal preţios tranzactioat frecvent. Sunt acceptate bijuterii noi, vechi sau deteriorate, lingouri de argint, monede, tacâmuri, veselă şi obiecte din argint. Poate fi cumpărat argint industrial şi lingouri de argint, indiferent de puritate, karataj sau formă. 

Cesurile de lux sunt o altă categorei de bunuri extrem de căutate. Cea mai mare valoare o au ceasurile de la marci şi brandurie de prestigiu, aflate în stare perfectă de funcţionare. Pot fi achizitionate la cel mai bun pret de pe piaţă ceasuri de lux de categorie medie, superioară şi specială de la: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte, Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado, Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic.

Diamantele reprezinta o altă categorie de bunuri de valuare specială acceptate şi ele. Dacă deţineţi bijuterii cu diamante sau doar diamante de orice fel, diamante albe, mai mici sau mai mari de un carat, diamante fanteziste, rare, cu incluziuni sau care prezinta zgârieturi, diamante neşlefuite sau şlefuite, acestea pot fi evaluate şi valorificate aici.

Platina este un alt metal preţios, deşi mai rar, care poate fi acceptat spre amanetare. Ea este un metal special şi deosebit, perfect pentru fabricarea de bijuterii. Acest tip  de metal este mai scump decat aurul, fiind foarte greu de prelucrat. Platina se diferentiază de alte metale prin densitate, greutate, culoare şi luciul său alb. O bijuterie de platină bine lucrată poate fi extrem de scumpă. Dacă deţineti o asemenea bijuterie şi doriţi să o valorificaţi puteţi veni cu ea pentru evaluare la AGS.

Preţurile ce pot fi oferite sunt rezultatul unei evaluări profesioniste şi sunt cele mai avantajoase de pe piaţă. Pentru mai multe detalii despre tranzacţii şi pentru a vedea care este de cel mai bun comision de care puteţi beneficia, accesaţi site-ul Casa-amanet.com!

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide