Cascadorul Alex Harvill a murit în timpul unei sărituri cu motocicleta – VIDEO

Autor: George Cristea 18 iun. 2021 Știri auto

Cascadorul Alex Harvill a murit în timpul unei cu motocicleta. Temerarul motociclist ce se antrena pentru doborârea recordului mondial de sărituri. În timpul unei sărituri, acesta nu a prins suficientă viteză și s-a izbit de marginea rampei, fiind aruncat de pe motocicletă.

Intră în Galeria FOTO

Harvill, care avea 28 de ani, se afla la Moses Lake Airshow din Washington, acolo unde spectatorii așteptau cu sufletul la gura ca acesta sa bata recordul mondial la saritura cu motocicleta. Potrivit Guiness, acesta era de 106 metri lungime și fusese stabilit în 2008 de Robbie Maddison. Alex Harvill deținea deja un record Guiness, pentru o săritură de 90 de metri realizată în 2013.

Accidentul său a fost surprins de camerele de luat vederi, astfel că mai multe clipuri video cu săritura de antrenament a lui Harvill, realizată pe aeroportul din Comitatul Grant, au fost postate pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum tânărul sare de pe rampă, însă nu prinde suficientă viteză și lovește marginea rampei de aterizare.

Cascadorul Alex Harvill a murit în timpul unei sărituri. Cum s-a petrecut tragedia

În urma impactului, Alex Harvill a fost aruncat de pe motocicletă și s-a rostogolit zeci de metri. Potrivit martorilor, după coliziune, casca sa a fost aruncată de pe capul cascadorului. Alex Harvill a fost dus de urgenta la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. Acesta a decedat în urma rănilor grave suferite.

https://youtu.be/MtKfY5oPVHc

„Condoleanțele noastre pentru familia, prietenii și apropiații lui Alex”, au transmis joi autoritățile locale din Comitatul Grant.

Pe lângă munca de cascador, Alex Harvill a concurat în numeroase competiții, precum  Canadian MX National Series, AMA Motocross, AMA Supercross și Arenacross. În urmă cu o lună, Harvill anunța pe contul de Instagram nașterea celui de-al doilea sau copil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Harvill (@ah352)

În urmă cu doi ani, un alt accident curma viața lui Jessi Combs în timpul unei tentative de a stabili un record mondial de viteză.

sursa: CNN

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide