Cât câștigă un angajat Dacia-Renault cu experiență de 15 ani

Autor: Marius Vișan 17 sept. 2021 Știri auto

Având în vedere că Group Renault România este unul dintre cei mai mari angajatori din România, mulți se întreabă care sunt salariile pe care le oferă această companie.

La ultima numărătoare, la Group Renault România lucrau peste 17.000 de angajați. Cele trei divizii ale Group Renault România sunt: de proiectare și inginerie – Renault Technologie Roumanie, de producție – Auto­mobile Dacia – și de comercializare a autovehiculelor – Renault Commercial Roumanie.

Site-ul Undelucram.ro a publicat în luna august 2021 informații noi despre salariile pe care le primesc angajații Grup Renault Romania.

Astfel, am aflat că o persoană care a ocupat rolul de System Validation Engineer, cu o experiență de mai puțin de un an, câștigă lunar aproximativ 2.500 de lei.

Un angajat full time ca Data Analyst, cu o experiență în domeniu de doi ani, câștigă 4.900 lei și tichete de masă în valoare de 420 lei pe lună.

O persoană care ocupă rolul de Reporting Specialist, full time, cu o experiență în domeniu de 10 ani ajunge la un salariu lunar net de 4.000 lei, un bonus anual de 3.000 lei + tichete de masă în valoare de 350 lei.

Cât câștigă un Project Manager cu 15 ani de experiență?

Un Project Manager care lucrează full time la Grup Renault Romania, cu o experiență în domeniu de 15 ani, poate ajunge la un salariu lunar de 6.200 lei + un bonus anual de 5.000 lei.

Cel mai mare salariu lunar menționat recent de o persoană care lucrează la această companie este de 18.000 de lei. Rolul ocupat este de Contractor, Manager Proiect Informatic, jobul fiind unul full time. Salariul respectiv vine după o experiență în domeniu de 13 ani.

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România. Pe site se găsesc, printre altele, și recenzii ale angajaților despre companii, informații despre salarii și detalii despre cum se desfășoară interviurile de angajare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault Group Romania / Captură YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide