Cât costă și ce dotări are cel mai scump Volkswagen rulat de vânzare în România?

Autor: Elena Luchian 22 mart. 2020 Știri auto

Cine ar da o asemenea sumă pe o mașină care nici măcar nu este nouă? La Bistrița se vinde cel mai scump Volkswagen rulat care este de vânzare în România.

GALERIE FOTO

Este vorba despre un Volkswagen Touareg din 2019, care a parcurs 2.764 de kilometri. Modelul vândut de un dealer din Bistrița poate fi achiziționat cu nu mai puțin de 75.420 de euro.

SUV-ul are motor 3.0 TDI, care dezvoltă 286 de cai putere. Propulsorul turbodiesel este cuplat la o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Cum pregătește, de fapt, un samsar o mașină înainte s-o scoată la vânzare pe olx.ro sau autovit.ro

Acest Touareg de culoare albastră vine cu echiparea de top, R-Style, la care fostul proprietar a adăugat și un pachet Business, care i-a adus la bord o combinație din tapițerie din piele și piele ecologică Savon. Mașina este echipată și cu Pachet Memory Premium, Pachet Black Style, Pachet Styling, Pachet Plus, Pachet Ambient și Pachet de iarnă extins, ca și cum șoferul a vrut să bifeze tot ce era disponibil în configurator.

O trapă de sticlă panoramică, cruise control adaptiv, sistemul de navigație de top Discover Pro, sistemul de aer condiționat automat Air Care se regăsesc pe lista lungă de dotări.

Mașina vine și cu faruri și stopuri LED și jante Suzuka din aliaj de 21 de inci.

Anunțul menționează că acest Touareg nu a fost implicat în niciun accident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide