Cât costă Dacia Duster prin Programul Rabla în 2021?

Autor: Elena Luchian 18 mart. 2021 Știri auto

Programul Rabla se pregătește de debut. În 2021, ca și în anii precedenți, dealerii se întrec în oferte. Dar cât costă Dacia Duster cu subvenția de la stat inclusă în preț?

GALERIE FOTO

Dacia propune oferte interesante pentru cei care vor să achiziționeze o mașină românească. A anunțat prețul de pornire pentru noul Logan prin Programul Rabla, iar acum oferă o soluție pentru cei care își doresc modelul cu gardă mare la sol.

Duster poate fi achiziționat cu un preț de pornire de 12.250 de euro. Cei care cumpără mașina prin programul de finanțare Dacia Avantaj, pot plăti rate de la 74 de euro pe lună.

Ce primește clientul dacă își comandă Dacia Duster prin Programul Rabla 2021?

Prețul de 12.250 de euro este trecut în dreptul versiunii TCe 90 cu linie de echipare Essential. Această versiune vine cu motorul de 1.0 litru cu 90 de cai putere și un cuplu maxim de 160 Nm. Unitatea este cuplată la o transmisie manuală cu șase rapoarte.

Cu acest preț mașina poate fi achiziționată într-una dintre cele două nuanțe exterioare gratuite, Blanc Glacier și Bleu Navy. Culorile metalizate pot fi comandate pentru 390 de euro.

SUV-ul cu echipare Essential nu are aer condiționat. Acesta poate fi selectat contra cost pentru 760 de euro. Patru airbag-uri, funcția Eco-mode, geamurile electrice în față și sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri se regăsesc pe lista de dotări. Modelul este echipat cu jante din oțel de 16 inci.

Fără subvenția de la stat, modelul ar porni de la 14.050 de euro.

Cât costă alte modele Dacia prin Rabla Plus în 2021?

Cel mai accesibil model de la Dacia, noul Logan, pornește, prin Programul Rabla, de la 6.990 de euro. Acest preț este rezervat versiunii SCe 65 cu echipare Access.

Aceeași echipare și aceeași motorizare pornesc de la aproximativ 7.500 de euro.

Pentru Sandero Stepway, discuțiile încep de la 10.669 euro pentru versiunea Eco-G cu echipare Essential.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide