Cât costă în România noul Hyundai i10

Autor: ProMotor 19 dec. 2019 Știri auto

Hyundai a publicat prețurile în România pentru noul Hyundai i10, lansat în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt. Cea mai accesibilă versiune are un preț de pornire de 13.340 de euro, dar pachetul de lansare include și reduceri importante.

Intră în Galeria FOTO

Astfel, pentru motorizarea de bază cu trei cilindri de 1,0 litru/67 CP, în echiparea Comfort, care are prețul de listă de mai sus, Hyundai oferă mai multe pachete de avantaje care reduc prețul final la valoarea mult mai accesibilă de 9.996 euro cu TVA. Pentru cei care s-au atașat de motorizările cu patru cilindri, Hyundai a păstrat în gamă motorizarea de 1,2 litri/84 CP, care la aceeași echiparea nu este cu mult mai scumpă – 10.472 de euro cu toate reducerile promoționale incluse.

Ambele motorizări sunt disponibile împreună cu o cutie manuală cu cinci trepte sau una robotizată, de asemenea, cu cinci trepte. Fanii cutiilor automate trebuie să plătească 10.591 de euro pentru motorizarea și echiparea de bază, respectiv 11.067 de euro pentru motorizarea d 1,2 litri, de asemenea în echiparea Comfort. Echiparea superioară Highway este oferită exclusiv pentru motorizarea de 1,2 litri și cutia de viteze robotizată, prețul final pentru cumpărător fiind de 12.138 de euro cu TVA inclusă.

Noul Hyundai i10 în echiparea Comfort dispune de dotări rezonabile, printre acestea incluzând asistență la pornirea în rampă, sistem de menținere a benzii de rulare, sistem de asistență la evitarea coliziunilor frontale, aer condiționat cu acționare manuală, volan și schimbător îmbrăcat în piele și tempomat.

Echiparea Highway adaugă la acestea jante din aliaj, climatizare automată, volan încălzit și sistem de infotainemnt cu ecran tactil de 8 inchi și suport pentru Android Auto și Apple CarPlay.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide