Cât costă în România noul Opel Corsa?

Autor: Promotor 11 dec. 2019 Știri auto

Noul Opel Corsa a fost prezentat în România, în compania fratelui mai mare, Astra. Mașina vine cu opțiuni unice în segment și cu un preț de pornire de 11.304 euro, cu discount de 10% inclus.

Mașina este echipată standard cu sistem de avertizare la coliziune frontală și frânare automată de urgență cu funcție de recunoaștere a pietonilor. Pe lista de opțiuni speciale, unice în clasa sa, se regăsesc farurile adaptive IntelliLux LED matrix, cu opt segmente LED controlate de camera frontală, și scaunele cu funcție de masaj.

Corsa câștigă la capitolul “agilitate” și datorită greutății de numai 980 de kilograme, fiind cu 108 kilograme mai ușor. Clienții pot comanda deja mașina cu unul dintre motoarele pe benzină sau diesel disponibile în gamă.

Opel Corsa si Astra (3)

Gama de motorizare propune, ca versiune entry level, o unitate de 1,2 litri cu 75 de cai putere, 5 în plus față de actuala versiune, cuplat standard la o transmisie manuală cu cinci trepte. Este disponibil și un motor de 1,2 litri, cu 100 de cai putere și cuplu de 205 Nm, respectiv cu 130 de cai putere și cuplu de 230 Nm. Cuplat standard la transmisia automată cu opt trepte, aceasta din urmă poate atinge o viteză maxiă de 208 km/h și accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,7 secunde.

Versiunea cu motor turbo de 1,2 litri vine cu 100 de cai putere și cu o viteză maximă de 188 km/h.

Pentru cei care preferă propulsia diesel, Opel a pregătit propulsorul de 1,5 litri cu 100 de cai putere și 250 Nm, cu injector AdBlue și filtru de particule.

Din primăvară, va fi disponibilă și versiunea electrică, aceasta având un preț de pornire de 29.600 de euro. O baterie cu o capacitate de 50 kWh îi asigură o autonomie de 340 de kilometri, conform standardului WLTP

Șoferul de Corsa primește un sistem Multimedia Radio, Multimedia Navi cu ecran tactil de 7 inci sau sistemul de top Multimedia Navi Pro cu ecran de 10 inci. Noul serviciu Opel Connect este opțional.

Trei linii de echipare sunt disponibile: Edition, Elegance și GS Line.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel



Comentarii
Inchide