Cât costă în România primul model Audi complet electric

Cât costă în România primul model Audi complet electric

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri

Modelul Audi e-tron este oferit în România la preţuri începând cu 81.539 euro în versiunea Basic şi 83.187 euro în versiunea Advance.

Diferenţele între cele două versiuni sunt mici şi ţin de câteva accesorii de design interior şi exterior, cum ar fi vopsirea carcaselor oglinzilor sau mărimea jantelor (19 vs 20 de inchi), dar şi disponibilitatea altor opţiuni.

Modelul e-tron oferă 265 kW (360 de cai-putere) şi un cuplu maxim de 561 Nm, prin intermediul a două motoare electrice. Motorul electric faţă este  paralel în cu puntea, pentru o distribuţie optimă a greutăţii şi generează o putere maximă de 125 kW, la un cuplu de 247 Nm. Motorul din spate este instalat coaxial şi furnizează 140 kW la 314 Nm.

Viteza maximă a modelului e-tron este limitată la 200 km/oră, în timp ce sprintul 0-100 km/oră se realizează în 6,6 secunde. Autonomia maximă în regim WLTP este de 417 kilometri.

La o lungime de 4,9 metri şi o lăţime de puţin peste 2 metri, Audi e-tron cântăreşte 2,5 tone.

Printre noutăţile aduse se numără oglinzile exterioare virtuale, care afişează imaginile pe display-uri OLED. Audi e-tron este primul model din producţia de serie oferit cu oglinzile exterioare virtuale.

 Comentarii
Inchide