Grămadă de fiare de vânzare. Cât ajunge să coste un Mercedes aproape nou după ce a fost declarat daună totală?

Autor: ProMotor 15 mai 2020 Știri auto

Grămadă de fiare scoasă la vânzare. Ceea ce a fost odată un Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ este acum de vânzare pentru nici 20.000 de euro. A costat 131.000 când a fost luat nou din showroom.

GALERIE FOTO

Bucuria specialiștilor în dezmembrări: epava unui Mercedes aproape nou este de vânzare pe autovit.ro. Ceea ce a fost un coupe cu patru uși premium a văzut lumina zilei în 2018 și a parcurs, până în momentul accidentului, 49.560 de kilometri. Mașina arată de parcă aceștia ar fi primii și ultimii kilometri pentru această mașină.

Cum a fost acest Mercedes înainte de a fi declarat daună totală?

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ a avut motor de 3.0 litri cu 435 de cai putere cu sistem electric de 48 V și un alternator-generator de pornire integrat. Propulsorul era cuplat la o transmisie automată cu nouă trepte și la un sistem de tracțiune integrală 4MATIC+. Mașina era în garanție până în luna iulie a acestui an.

Caroseria poartă nuanță Ruby Black, iar în cabină se regăsesc scaune multicontour îmbrăcate în piele antracit.

Coupe-ul cu patru uși este echipat cu un sistem audio de top Burmester 3D Surround, sistem Comand Online, trapă panoramică și un head-up display.

CLS-ul în versiune AMG a fost echipat și cu faruri LED Multibeam.

Ce a rămas din Mercedes-ul avariat?

Partea frontală pare distrusă complet: farurile au zburat, capota este acordeon și compartimentul motor a fost distrus în impact. Puntea față este ruptă, parbrizul este spart, iar acoperișul este îndoit. Toate airbag-urile au fost declanșate și ventilațiile au sărit din locul lor.

Partea posterioară a mașinii declarate daună totală, cu eleronul de pe capacul portbagajului și cu cele patru evacuări cromate, pare însă, intactă.

Când a fost nou-nouță, mașina a costat 131.000 de euro. Acum se vinde pentru 16.798 de euro + TVA sau 19.989 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide