Cât costă Nissan Leaf în România. Este cea mai vândută maşină electrică din lume – FOTO

Autor: Marius Vișan 03 mai 2018 Știri auto

Noul LEAF, vehiculul 100% electric Nissan a fost prezentat astăzi în premieră presei din România.

Cea mai recentă generaţie a celui mai vândut vehicul electric cu zero emisii – Noul LEAF va fi lansată în România în luna iunie a acestui an şi va avea preţuri cuprinse între 22.900 şi 27.900 Euro prin Rabla şi Rabla Plus.

Noul Nissan LEAF este cel mai avansat şi cel mai accesibil vehicul 100% electric care oferă un design dinamic îmbunătăţit, tehnologii avansate de asistenţă pentru şofer şi conectivitate sporită. Vehiculul este emblematic pentru strategia Intelligent Mobility, viziunea Nissan pentru un viitor care va redefini modul în care clienţii conduc, precum şi modul în care vehiculele sunt alimentate şi integrate în societate.

Nissan Leaf este conceput ca un automobil de categorie compactă, având caroserie hatchback şi oferind până la 5 locuri. Promisiunea client a noului Leaf cuprinde trei elemente principale: Intelligent Power, reprezentată de noul sistem de propulsie electric avansat de 40 kW, cu o eficienţă energetică îmbunătăţită, un cuplu mai mare şi o putere crescută pentru o experienţă de conducere mai captivantă; Intelligent Driving, care este o tehnologie concepută pentru a spori siguranţa şi a reduce stresul; şi Nissan Intelligent Integration, conexiunea vehiculului cu lumea exterioară prin sistemele de conectivitate şi cu reţelele energetice, printr-o tehnologie unică de încărcare bidirecţională.

Mult mai mult decât un vehicul electric 100%, noul Nissan LEAF este o unitate mobilă de putere care permite clienţilor să îşi gestioneze consumul de energie prin intermediul soluţiilor de acasă sau a celor de la birou.

Cu o lungime totală de 4,49m, o lăţime de 1,79m, o înălţime de 1,54m şi un ampatament de 2,70m, noul Nissan LEAF prezintă de asemenea un profil elegant, un aspect dinamic, având un coeficient de aerodinamicitate (Cx) foarte bun de 0,28. Oricine este familiarizat cu design-ul Nissan va recunoaşte blocurile optice caracteristice mărcii, în formă de bumerang, grila frontală „V-motion”, în timp ce elementele albastre, cum ar fi grila faţă şi bara spate, evidenţiază caracterul 100% electric al modelului.

Noul LEAF este disponibil în 10 culori exterioare: alb Arctic Solid, roşu Solid Red, maro Bronze Metallic, gri Gun Metallic, gri Spring Cloud, gri Blade Silver, roşu Magnetic Red, alb Pearl White, negru Metallic Black şi varianta bi-ton – caroserie alb Pearl White şi plafon negru Metallic Black.
Interior focusat pe şofer

Noul model Nissan LEAF are un interior complet redesenat, care se concentrează pe şofer şi combină o utilizare inteligentă a spaţiului cu funcţionalitatea optimă. La interior se remarcă următoarele elemente: cusăturile albastre vibrante de pe tapiterie, pe bord şi volan, care creează o ambianţă agreabilă şi perceptie de înaltă calitate. Portabagajul de 435 de litri şi bancheta spate rabatabilă 60/40 oferă spaţii impresionante de depozitare şi utilitate maximă, ceea ce face ca noul Nissan LEAF să fie o maşină de familie perfectă. Capacitatea maximă a portbagajului, cu scaunele pliate este de 1.176 litri.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide