Cât costă noul Nissan Qashqai în România? Versiunea de top are dotări premium

Autor: Elena Luchian 23 iul. 2021 Știri auto

Noul Nissan Qashqai a ajuns și în România cu tehnologie de ultimă oră, sistem micro-hibrid și, cum era de așteptat, prețuri mai mari decât cele ale generației precedente. Versiunea de top propune o serie de dotări preluate din segmentul premium.

GALERIE FOTO

Noul Nissan Qashqai pornește în România de la 22.990 de euro. Este prețul trecut în dreptul versiunii cu motor de 1,3 litri cu sistem micro-hibrid și 138 de cai putere. Această versiune vine cu transmisie manuală cu șase trepte și tracțiune față. Echiparea de bază este Visia. Este una dintre cele cinci disponibile, alături de Acenta, N-Connecta, Tekna și Tekna Plus.

Echiparea entry-level propune jantele din oțel de 17 inci și oglinzi electrice și încălzite, plus faruri și stopuri LED. În cabină apar un sistem de aer condiționat cu reglaj manual, patru geamuri electrice, frână de parcare electronică și Cruise Control Intelligent cu limitator de viteză.

Chiar și în echiparea de bază, noul Nissan Qashqai vine cu șapte airbag-uri. Unul dintre ele este poziționat central, între locurile din față, pentru a evita coliziunea dintre ocupanții din față în cazul unui impact lateral.

Cei care vor un Qashqai cu transmisia automată X-Tronic pot opta pentru versiunea cu același motor, dar cu 156 de cai putere. Pentru aceasta, discuțiile pornesc de la 26.990 de euro.

Noul Nissan Qashqai, acum cu transmisie automată și tracțiune integrală

Există acum și posibilitatea de a comanda un Qashqai cu transmisie automată și tracțiune integrală All-Mode. Această configurație este disponibilă de la linia de echipare N-Connecta. Prețul său de pornire este de 30.740 de euro.

În vârful gamei se poziționează noul Nissan Qashqai cu 156 de cai putere, tracțiune integrală All-Mode, transmisie automată X-Tronic și echipare Tekna Plus. Prețul acestuia ajunge la 34.570 de euro.

Qashqai de top vine cu jante din aliaj de 19 inci, faruri LED cu asistență adaptivă pentru faza lungă și oglinzi care își schimbă poziția la cuplarea marșarierului. Scaunele din față au reglaje electrice și suport lombar și sunt îmbrăcate parțial în piele. Acestea au și funcție de masaj cu trei moduri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide