Cât costă noul Volkswagen Golf în România?

Autor: Elena Luchian 31 ian. 2020 Știri auto

Noul Volkswagen Golf se poate comanda în România. Prețul de pornire pentru versiunile disponibile i-ar putea speria totuși pe cei care așteptau cea de-a opta generație a compactei germane.

Galerie foto

Noul Volkswagen Golf pornește de la 20.303 euro. Această sumă îi aduce viitorului posesor de Golf versiunea cu motor 1.5 TFSI cu patru cilindri și 130 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Mașina cu linie de echipare Life vine cu jante din aliaj de 16 inci, faruri și stopuri cu tehnologie LED, volan multifuncțional îmbrăcat în piele, aer condiționat automat Air Care Cliamtronic, cruise control adaptiv și instrumentar de bord Digital Cockpit multicolor. Pentru cei care bifează cutia automată, prețul pornește de la 23.930 de euro.

Cu preț de bază de 22.201 euro, noul Volkswagen Golf 1.5 TFSI cu echiparea Style vine cu jante din aliaj de 17 inci, iar scaunul șoferului primește funcție de masaj. La bord își face apariția și lumină ambientală în 30 de nuanțe. Pentru această versiune cu transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj, discuțiile încep de la 25.848 de euro.

Golf Mk8 cu motor 2.0 TDI cu 116 cai, putere costă 21.878 de euro cu echiparea Life și 23.657 euro cu echiparea Style. Transmisia automată duce prețul echipării Style la 27.300 euro.

Cei care vor să plătească mai puțin, pot aștepta noul Golf cu motorul 1.0 TSI cu 110 cai putere, cu preț de pornire sub 20.000 de euro, care va fi disponibil doar cu echiparea Style.

La o dată ulterioară, își va face apariția în gamă și echiparea de top R-Line, cu faruri LED IQ-Light. Noua generație va primi și versiuni de performanță: GTI, GTD, GTE și R vor fi dezvăluite în curând.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide