Cât costă noul VW Polo – Preţuri şi GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

Cu dimensiuni mai mari decât cea de-a patra generaţie Golf (cu excepţia lungimii), noul Volkswagen Polo a ajuns în Regatul Unit, unde deja poate fi comandat.

Preţurile încep de la 13.855 de lire sterline (15,628 de EURO) taxe incluse, pentru nivelul S, care beneficiază de caracteristici standard cum ar fi faruri automate cu LED-uri DRL, Front Assist cu monitorizare pietonilor, sistem infotainment cu ecran de 8 inci cu radio DAB şi aer condiţionat.

Pentru nivelul de echipare este SE clienţii vor trebui să plească cel puţin 14.630 de lire sterline (16,502 de EURO), care îi adaugă maşinii jante din aliaj de 15 inch Sassari, volan din piele şi Car-Net App Connect cu un port USB suplimentar.

Următorul nivel este Beats, de la 20.670 de lire sterline, cu jante din aliaj Torsby de 16 inchi, lămpi de ceaţă faţă cu funcţie de virare, geamuri spate fumurii, covoraşe şi sistem de sunet de 300 waţi.

Lista completă de preţuriMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide