Cât costă o Tesla SH în România [FOTO]

Autor: Marius Vișan 06 apr. 2017 Știri auto

Maşinile Tesla sunt o apariţie extrem de exotică pe străzile din România. Răspunsul este evident: preţul piperat. Am vrut să vedem cu cât se vinde una pe cel mai mare site de vânzâri auto de la noi.

La o simplă căutare am gasit această Tesla Model X, de vânzare pentru 136.850 de euro. Ni se pare un preţ exagerat de mare. Ne-am uitat pe site-urile din Anglia să vedem cu cât se vine acolo o astfel de Tesla nouă. Am ales această zonă pentru că din această ţară, dacă am comanda, nu am plăti taxe vamale, încă.



Am găsit pe site-ul oficial că ar costa 89.000 de lire (105.000 de euro). Asta înseamnă diferenţa ar fi de 30.000 de euro. Doar că la noi maşina este trecută ca SH (fabricată în 2016 şi cu 100 de km la bord), iar cea din Anglia este nouă.

GALERIE FOTO COMPLETĂ

 

Iată cum arată anunţul:

Tesla Model X 90

Putere motor 2x 193 kw
Nr de locuri : 6
Culoare exterioara negru
Culoare interioara bej
Ornamente interioare esenta lemn nobila de culoare maro
Jante din aliaj 20”
Suspensie pneumatica Smart Air
Tractiune integrala
Sistem de navigatie
Oglinzi exterioare incalzite si rabatabile electric
Trapa panoramica
Usi Falcon Wing
Keyless Access
Pachet de iarna :scaune incalzite toate , volan incalzit ,instalatie de spalare a parbrizului incalzit

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide