Cât costă primul model plug-in hybrid lansat de Skoda. Sedanul Superb iV se vinde și în România

Autor: ProMotor 12 iun. 2020 Știri auto

Noul plug-in hybrid de la Skoda poate fi comandat în România. Sedanul Superb iV are un preț de pornire care i-ar putea speria pe clienți.

GALERIE FOTO

Skoda Superb iV pornește în România de la 33.704 euro. Mașina poate fi comandată exclusiv cu transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj și tracțiune față. Ce dotări are Skoda Superb iV?

Primul plug-in hybrid din istoria Skoda, Superb iV, este disponibil cu două echipări. Astfel, versiunea entry-level, cu echipare Ambition, vine cu faruri LED, sistem de aer condiționat automat pe două zone și sistem KESSY GO, care permite pornirea fără cheie.

Viitorul posesor de Superb iV primește și un volan multifuncțional îmbrăcat în piele, dar și sistemul de navigație Skoda Care Connect cu Infotainment Online , disponibil pentru o perioadă de un an.

Skoda Superb iV (6)

Pentru banii plătiți, clientul beneficiază și de garanție extinsă la 4 ani sau în limita a 120.000 de kilometri.

Cine vrea mai mult, poate bifa echiparea Style, care aduce la bord sistemul Crew Protect Assist, dar și sistemul de aer condiționat de top, Climatronic. Mașina este echipată și cu pachetul TOP LED, care include faruri TOP LED – Matrix Beam cu funcție de cornering, stopuri LED și sistem de spălare a farurilor. Scaunele față sunt încălzite, iar la exterior, mașina primește detalii cromate care îi sporesc eleganța.

Această versiune pornește de la 37.005 euro.

La ce preț poate ajunge Skoda Superb iV cu echipare de top?

Singura vopsea exterioară disponibilă gratuit este Energy Blue. Celelalte costă 484 de euro, cu excepția Crystal Black și Velvet Red, care pot fi comandate pentru 933 de euro.

Cine vrea jantele de top Vega Aero Black de 19 inci, mai plătește 963 de euro.

Dacă bifezi Cruise Control adaptiv și camera cu vedere la 360o, care îți aduce și funcția Side Assist, tapițeria din piele în combinație cu pielea artificială și sistemul de acces fără cheie KESSY, plus parbrizul încălzit, mașina ajunge la 42.669 de euro.

Parking Assistant costă 1.665 de euro și vine obligatoriu cu cârligul de remorcare.

Este suficient să alegi și volanul încălzit, scaune cu reglaj electric și sistemul de nagivație Columbus,plus un set  de roți de iarnă, pentru a te apropia vertiginos de o mașină de 50.000 de euro.

Despre noua Skoda Superb iV

Skoda Superb iV este primul plug-in hybrid al constructorului ceh. Sistemul de propulsie integrează un motor pe benzină 1.4 TSI, care dezvoltă 156 de cai putere și un motor electric de 116 cai putere, pentru un   total de 228 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. Bateria cu o capacitate de 13 kWh, care îi asigură o autonomie electrică de 55 de kilometri în ciclul WLTP.

Același sistem de propulsie pune în mișcare modelul Volkswagen Passat GTE.

Versiunile cu propulsie convențională pot fi comandate începând cu 26.486 de euro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide