Cât costă în România o Dacia Duster adusă din Germania? E full-option!

Autor: Promotor 30 iul. 2021 Știri auto

Dacia Duster construită în România, livrată în Germania și vândută, la mâna a doua, în România. Este un circuit posibil. Cât costă o astfel de mașină? Este full-option și se poate vedea de la distanță că e adusă de peste hotare.

GALERIE FOTO

Această Dacia Duster a ieșit pe porțile uzinei de la Mioveni în anul 2015.  A trecut apoi granițele României și a luat direcția Germaniei. Mașina are un motor pe benzină de 1.6 litri, care dezvoltă 105 cai putere și un cuplu de 142 Nm, expediați către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte. În 6 ani a rulat aproape 205.000 de kilometri.

Modelul din anunțul publicat pe autovit.ro pare să fie unul special. Pe portiere se poate observa un sticker care redă obiective importante din Koln, Germania. Este vorba despre catedrala din oraș, despre Podul Hohenzollern și despre turnul Colonius. Astfel, dacă păstrează stickerele, viitorul proprietar va arăta celor din jur că mașina lui este “născută” în România, dar “crescută” în Germania.

Ce dotări are o Dacia Duster adusă din Germania, care este full-option?

Modelul cu o vechime de 6 ani este, de fapt, versiunea facelift a primei generații Duster. Aceasta a fost prezentată în toamna anului 2013, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Mașina din 2015 este foarte bine echipată pentru un model de primă generație. Are ecran tactil, care redă navigația, și sistem de aer condiționat cu reglaj automat.

Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră și au funcție de încălzire, scrie în anunț. Apare la bord, între scaunele din față o cotieră îmbrăcată și ea în piele.

Patru geamuri electrice, jantele din aliaj și conexiunea Bluetooth completează lista de dotări. Viitorul posesor de Dacia Duster full-option primește și cârlig de remorcare, și închidere centralizată.

Mașina, vândută prin intermediul unui dealer din județul Argeș, poate fi achiziționată cu 7.850 de euro. Prețul este negociabil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide