Cât costă în România limuzina Mercedes care consumă 0,6 l/100 km?

Autor: Elena Luchian 23 iul. 2021 Știri auto

A sosit în România limuzina Mercedes care consumă 0,6 l/100 km și care are peste 500 de cai putere. Cât plătesc cei care vor să o ia acasă?

GALERIE FOTO

Mercedes-Benz S 580 e poate fi comandat acum și în România. Mașina vine cu un motor de 3.0 litri cu șase cilindri, care dezvoltă 367 de cai putere. Acesta funcționează alături de un motor electric de 150 de cai putere. Sistemul dezvoltă în total 510 cai putere și 750 Nm.

Limuzina echipată cu acest sistem de propulsie accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde. O baterie cu o capacitate de 28,6 kWh o ajută să ruleze cu emisii zero între 94 și 113 kilometri.

Mercedes îi trece în cont un consum e 0,6 – 1 litru/100 km, conform standardului WLTP. Este o valoare valabilă însă, pentru primii 100 de kilometri cu bateria plină. Unitatea poate fi încărcată până la 80% din capacitate în aproximativ 30 de minute.

Limuzina Mercedes pornește în România de la 125.900 euro. Ce primești pentru această sumă?

În România, clientul poate alege pentru această limuzină Mercedes mai multe culori exterioare fără costuri suplimentare. Printre ele se află negru Onyx, albastru Nautic, roșu Rubellite sau gri Mojave.

Farurile Multibeam LED și jantele din aliaj de 19 inci sunt standard, iar clientul poate alege una dintre cele șase modele disponibile. Tot standard este și pachetul exterior AMG Styling.

Viitorul posesor de limuzină Mercedes în versiune S 580 e are mai multe opțiuni pentru interior fără să fie nevoit să plătească nimic în plus. Pe listă se regăsesc Pielea Nappa exclusive de culoare neagră, maro, macchiato, roșie sau argintie în combinație cu pielea neagră. Tot în piele Nappa este îmbrăcat și volanul multifuncțional.

Pentru că are de-a face cu un Mercedes plug-in hybrid, clientul primește și un cablu de încărcare a bateriei la un wallbox sau la o stație de încărcare publică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide