Cât costă în România noul Volkswagen Arteon? Există limuzine mai ieftine de la Mercedes și de la BMW!

Autor: David Andrei 05 sept. 2020 Știri auto

Noul Volkswagen Arteon a sosit în România. Coupe-ul cu patru uși produs de nemți are un preț de pornire mai mare decât al unor limuzine din gamele Mercedes și BMW.

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen Arteon, în premieră și în versiune shooting brake, a fost dezvăluit oficial în luna iunie a acestui an. Modelul este disponibil acum și în România cu un preț de pornire de 39.293 de euro pentru versiunea sedan.

Mașina este disponibilă doar cu motor diesel 2.0 TDI cu 150 de cai putere, cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Clienții pot alege una dintre cele două linii de echipare, Elegance și R Line. Aceasta din urmă pornește de la 40.063 de euro.

Noul Volkswagen Arteon si Arteon Shooting Brake (5)

În versiune de bază, coupe-ul cu patru uși vine cu faruri și stopuri LED (farurile LED Matrix costă 1.242 de euro), scaune față încălzite, cruise control adaptiv, Air Care Climatic cu reglare pe trei zone și sistemul Digital Cockpit Pro. Sistemul de top Discover Pro poate fi comandat pentru 2.017 euro.

Nuanța de caroserie Uranus Grey este oferită fără nicio taxă suplimentară, dar nuanțele metalizate cresc prețul final cu aproape 600 de euro. Cei care aleg Kingfisher Blue Metallic sau Kings Red Metallic vor plăti în plus aproape 800 de euro. Oryxwhite Pearleffect costă 1.076 de euro.

Pentru doar 174 de euro, clienții vor primi și scaune cu funcție de masaj. 407 euro costă head-up display-ul și cam tot atât (444 euro) accesul și pornirea fără cheie.

Limuzine Mercedes și BMW mai ieftine decât noul Volkswagen Arteon în România

Există în gamele Mercedes și BMW limuzine mai ieftine decât coupe-ul cu patru uși de la Volkswagen. Acestea sunt modele premium, dar sunt incluse în segmente inferioare în ceea ce privește dimensiunea.

Astfel, un Mercedes-Benz Clasa C pornește de la 32.960 de euro. Pentru omologul său de la BMW, Seria 3, discuțiile încep de la 34.034 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide