Cât costă și ce dotări are cea mai ieftină versiune Audi A4 pe piața din România

Autor: Bogdan Bârliga 04 mai 2023 Știri auto

Audi se află în topul preferințelor de achiziție din segmentul premium pe piața din România și mașinile companiei din Ingolstadt sunt apreciate și de cei care vor să cumpere un autoturism second hand. Cele mai multe modele Audi vândute pe piața locală fac parte din ultima categorie pentru că prețurile de vânzare în cazul mașinilor noi sunt destul de ridicate.

Cel mai ieftin model Audi disponibil la noi este A1 și are un preț pentru varianta de bază de la 24.100 de euro. Dar majoritatea șoferilor din România preferă să cumpere modele din segmentele superioare și din acest motiv vom analiza cea mai accesibilă ofertă disponibilă la noi din gama Audi A4. Și la acest capitol cei interesați au de unde să aleagă pentru că au la dispoziție șase posibilități de a configura un model: A4 Limuzină, A4 Avant, A4 allroad quattro, S4 Limuzină, S4 Avant și RS 4 Avant.

Pentru gama de modele listată mai sus sunt disponibile mai multe tipuri de motorizări cu puteri cuprinse între 150 CP și 450 CP. Resursele de putere pot fi administrare prin intermediul unor cutii manuale sau automate, iar tracțiunea integrală este disponibilă pentru câteva variante.

Audi A4: cât costă și ce dotări are cea mai ieftină versiune pe piața din România

Conform configuratorului valabil pentru România cel mai ieftin model Audi A4 este disponibil în versiunea sedan. Intrarea în gamă se face prin oferirea unui propulsor mild hybrid și autoturismul poate fi configurat cu indicativul Audi A4 35 TFSI. Sub capotă avem un motor pe benzină de 2,0 litri capabil să ofere o putere de 150 CP între 4.000 și 6.000 rpm, în timp ce cuplul maxim de 270 Nm este disponibil între 1.300 și 3.850 rpm. Resursele sunt disponibile prin intermediul unei cutii manuale cu șase trepte. Audi A4 35 TFSI poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8,6 secunde și poate rula cu o viteză maximă de 210 km/h.

Prețul de vânzare în România pentru Audi A4 35 TFSI începe de la 35.300 de euro și dotările standard includ faruri cu tehnologie LED, parbriz cu protecție termică, jante de aliaj cu dimensiunea de 16 inchi, portbagaj cu deschidere automată, frână de parcare electromecanică, cheie cu telecomandă Keyless-Go, oglinzi exterioare electrice încălzite și sistem Start-Stop. Pentru interior se oferă climatizare automată, instrumetar de bord cu ecran de 5 inchi, ecran color de 10,1 inchi pentru sistemul de infotainment, Audi music interface cu mufa USB-A si USB-C sau oglindă interioară cu reglaj antiorbire.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Audi


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide