Cât costă SsangYong Rexton în România. Performanțe bune în teren și spațiu mare la un preț competitiv

Autor: Ionuț Vîlciu 19 iun. 2023 Știri auto

SsangYong Rexton rămâne un SUV tradițional prin construcție, dar merită banii. Cât costă cel mai mare SUV SsangYong în România?

Cred că foarte mulți dintre noi sunt familiarizați cu brandul coreean SsangYong. Această companie a adus pe piață modele nu tocmai estetice, dar foarte interesante. Unul dintre aceste modele a fost și este Rexton, un SUV care a păstrat formatul tradițional, ceea ce înseamnă că este un SUV cu caroserie separată de șasiu, asemenea unei Toyota Land Cruiser.

Cea de-a doua generație de Rexton a fost lansată în 2017, iar în 2021 a primit și un facelift care să o facă și mai atractivă. SsangTong Rexton este un SUV mare, măsurând 4,85 metri în lungime, 1,96 metri în lățime și are un ampatament de 2,86 metri. De asemenea, există configurații cu 5 sau 7 locuri, în funcție de necesități. Nici la capitolul portbagaj nu stă rău: varianta cu 5 locuri, cu toate banchetele în picioare, are un volum total în portbagaj de 1.051 de litri, iar cu toate banchetele rabatate, volumul total crește la 1.977 de litri.

SsangYong Rexton: un Land Cruiser de buget?

Indiferent de versiune, cu 5 sau 7 scaune, cu tracțiune integrală sau fără, SsangYong Rexton vine echipat cu un motor de 2,2 litri, pe motorină, care dezvoltă 202 CP și 441 Nm de cuplu. Acest motor este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte de viteză. În funcție de configurația aleasă, producătorul declară consumuri cuprinse între 7,6 și 8,7 litri la suta de kilometri.

Rexton este disponibil la noi în țară în trei trepte de echipare, iar cel mai accesibil pornește de la 38.990 de euro, fiind vorba despre versiunea cu tracțiune spate, numită Club RWD.

Următoarea treaptă este reprezentată de nivelul de echipare Clever, care aduce în standard tracțiunea integrală și are un preț de listă de 44.700 de euro. Versiunea de top, intitulată Premium, vine, de asemenea, cu tracțiune integrală în standard, iar diferențialul autoblocant cu patinare limitată este o dotare standard pe Clever și Premium, o dotare foarte bună pentru off-road. Versiunea Premium are un preț de pornire de 50.300 de euro în România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SsangYong


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide