Cât costă SUV-ul Eclipse Cross PHEV, cel mai interesant model din gama Mitsubishi în România

Autor: Adrian Somai 06 ian. 2023 Știri auto

Succesor al modelului de succes Outlander PHEV, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV a promis multe încă de la momentul lansării. Și pare că s-a ținut de cuvânt, modelul fiind astăzi unul dintre cele mai apreciate din segmentul său. “Este atractiv, este sportiv, este 4×4, iar acum este disponibil ca vehicul plug-in hybrid”, spune site-ul oficial al constructorului nipon.

Cu un design atractiv și o serie de caracteristici de siguranță avansate, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV este o alegere excelentă pentru cei care doresc o mașină ecologică și puternică. Eclipse Cross PHEV are o baterie de mare capacitate de 13,8 kWh și un nou motor pe benzină foarte eficient de 2,4 litri, care îi permit să meargă mai mult decât ai putea crede la prima vedere.

Motorul pe benzină și motorul electric oferă un echilibru perfect între putere și economie de combustibil, oferind o autonomie de până la 45 de kilometri în modul electric pur. Încărcarea modelului Eclipse Cross PHEV este la fel de simplă ca încărcarea telefonului, acesta putând fi încărcat la orice priză de rețea din Uniunea Europeană.

Cât costă cel mai accesibil Eclipse Cross PHEV în România

SUV-ul Eclipse Cross PHEV oferit de Tiriac Auto pornește de la 44.006 euro, cu toate taxele incluse, pentru acești bani fiind vorba despre versiunea de bază Invite. Vorbim despre o putere de 98 de cai și despre un cuplu maxim de 193 Nm, care asigură o viteză maximă de 162 km/h și un sprint de la 0 la 100 km/h posibil de realizat în 10.9 secunde. Transmisia este automată, în timp ce sistemul de tracțiune este unul integral.

În echiparea de bază sunt incluse o serie întreagă de dotări opționale, printre care se regăsesc și următoarele: faruri cu halogen, jante din aliaj de 18 inci, lumini de zi cu LED, oglinzi exterioare încălzite, geamuri fumurii, tapițerie din material textil, șase difuzoare, aer condiționat dual-zone, cameră marșarier, cruise control cu limitator de viteză, scaune față încălzite, etc.

Care este cea mai scumpă versiune Eclipse Cross PHEV

Eclipse Cross PHEV Instyle este cea mai scumpă versiune ce poate fi cumpărată astăzi de la Tiriac Auto, prețul de listă fiind de 51.753 de euro, cu toate taxele incluse. Cifrele de performanță menționate în rândurile anterioare sunt aceleași, însă lista de dotări opționale se dovedește a fi ceva mai generoasă în acest caz: faruri de tip LED, oglinzi exterioare rabatabile, reglabile electric și încălzite, proiectoare ceață cu LED, tapițerie din piele, cruise control adaptiv, display central LCD color, geamuri față și spate acționate electric, Head-Up Display, Mitsubishi Remote Control, parbriz cu protecție fonică, scaune față și spate încălzite, volan încălzit, etc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mitsubishi


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide