Cât de bun este noul Land Rover Defender? Atât de bun: două mașini scot din nisip un TIR de 20 de tone

Autor: ProMotor 16 mart. 2020 Știri auto

Land Rover a avut ocazia să testeze noul Defender în deșertul Namib… dar nu a fost un test drive obținut.

Două SUV-uri Land Rover Defender 110 au avut șansa de a-și demonstra calitățile în deșertul Namib unde au reușit să tracteze un camion rămas blocat în nisip.

Echipa Land Rover s-a aflat într-o expediție media în Namibia, o locație perfectă pentru a pune în valoare capabilitățile de off-roader ale mașinii, când membri echipei au observat o semiremorcă blocată în albia secată a unui râu.

Șoferul camionului era blocat în deșert pentru trei zile, cu puțină mâncare și apă, și fără mijloace de comunicare, așa că vă puteți imagina bucuria lui când a văzut apropiindu-se cele două mașini.

Înarmați cu frânghii puternice, echipa Land Rover a reușit să tracteze camionul aflat în zona nisipoasă. După cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, cele două Defender au făcut-o fără mari dificultăți.

Noul Land Rover Defender are o capacitate de remorcare de 3.500 kg, și chiar dacă autocamionul Scania și remorca sa cu trei axe cântărește aproximativ 20 de tone, Defender a făcut față situației.

Noul Land Rover Defender – „Ce mașină! Ce echipa!”

Fotograful profesionist Damian Blakemore, care a făcut parte din echipa Land Rover Defender din Namibia, a descris situația: ”Salvare internațională, stilul noului Defender”. Într-o postare pe Facebook, el a scris: „Șoferul și camionul său au stat blocați în albia secată a unui râu timp de trei zile. Ce mașină! Ce echipa!”

Noul Land Rover Defender își va începe livrările în Europa în primăvara acestui an, mai întâi modelul 110,  apoi modelul cu ampatament scurt 90.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide