Cât de mult e prea mult? O şoferiţă a fost prinsă băută la volan, de două ori într-o singură zi

Autor: ProMotor 11 mai 2017 Știri auto
Cât de mult e prea mult? O şoferiţă a fost prinsă băută la volan, de două ori într-o singură zi

O şoferiţă din Arad a fost prinsă băută la volan, de două ori într-o singură zi. Deşi după prima abatere, aceasta a fost înştiinţată că nu mai are dreptul să conducă autoturismul, câteva ore mai târziu a recidivat. Procurorii Judecătoriei Chişineu Criş au dispus trimiterea ei în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice în formă continuată şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Ursu Simona Ioana a fost depistată conducând autoturismul marca Mercedes, pe DN 79, din Chişineu-Criş, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 2.35 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru prima probă (ora 17.05) şi 2.15 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 18.05). Două ore mai târziu, tot în data de 05.09.2016, aceeaşi şoferiţă a fost depistată conducând din nou, pe aceeaşi stradă, după ce fusese încunoştinţată în scris, pe bază de proces-verbal, încheiat la data de 05.09.2016, orele 18.14 că, începând de la acea dată şi oră, nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Însoţită din nou la spital pentru recoltarea de probe biologice, s-a stabilit că femeia avea din nou alcool în sânge, mai exact 2.35 gr.alcool/1.000 ml. pentru prima probă (ora 20.05) şi 2.00 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 21.05). 

Sursă: Adevarul.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide