Cât poate susţine un Renault Twingo? Greutatea a doi stâlpi de iluminat e prea mult? FOTO

Autor: Marius Vișan 07 aug. 2017 Știri auto

Unul dintre cele mai bizare furturi pe care le-am văzut în ultima vreme a avut loc în Olanda. Aici, Poliţia a tras pe dreapta un vechi Renault Twingo care transportă încărcături voluminoase pe acoperişul său mic. După ce l-au oprit pe şofer, oamenii legii au constatat că stâlpii de iluminat de pe capotă nu erau cea mai mare problemă pe care şoferul o avea, deşi aceasta era a fost cea mai izbitoare.

Permisul său de conducere expirase la sfârşitul anului trecut, iar maşina nu era asigurată. Mai mult de atât, verificarea obligatorie a vehiculului era expirată de trei luni. Deşi păreau că lucrurile nu puteau deveni mai rele de atât, şoferul a refuzat testul de alcoolemie şi se crede că a alimentat maşina fără a plăti.

O postare de pe Facebook a Poliţiei din Lelystad, localitatea unde a avut loc incidentul, anunţă că şoferul şi-a recunoscut, în cele din urmă, faptele. Inutil, spun oamenii legii, deoarece el este acum în închisoare şi cu maşina confiscată. După ce a fost acuzat de mai multe delicte, el îşi va petrece destul de mult timp în spatele gratiilor.

Sursă: MOTOR1.COM

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide