S-a lansat Cat S52. Un smartphone recomandat off-roader-ilor și celor care lucrează în condiții extreme

Autor: Marius Vișan 08 nov. 2019 Știri auto
S-a lansat Cat S52. Un smartphone recomandat off-roader-ilor și celor care lucrează în condiții extreme

Caterpillar este o companie americană care nu produce numai motoare, buldozere și echipament greu.

Exită o divizie care produce telefoane ce păstrează una dintre cele mai importante calități ale acestui brand: rezistența. Cat Phones a lansat recent Cat S52, un telefon foarte subţire şi rezistent.

Telefonul se adresează persoanelor care apreciază lucurile durabile și care lucrează în medii unde praful și mizeria sunt la ele acasă, precum șantierele și atelierele auto, de exemplu.

Cu o grosime de doar 9,69 mm şi o greutate de doar 210g, S52 este întărit de un cadru de aluminiu de înaltă calitate, cu o placă posterioară subţire, dar rezistentă din cauciuc TPU, anti-alunecare, care oferă un aspect elegant, clasic şi care se potriveşte oriunde. Faţa frontală a produsului este acoperită complet de sticlă Corning Gorilla 6 rezistentă la zgârieturi şi crăpături.

Telefonul a fost supus unui test riguros de cădere pe oţel, de 30 de ori de la o înălţime de 1,5 metri, inclusiv căderi pe fiecare latură şi colţ. Este rezistent la murdărie şi la praf şi poate fi scufundat complet în apă, având un grad de protecţie IP68.

Este construit la grad Military Spec, conform standardului MIL STD 810G al armatei americane. Acest lucru înseamnă că am trecut produsul printr-o serie de teste de rezistenţă Mil Spec, inclusiv şocuri termice, temperaturi extreme, teste de vibraţii, teste de cădere şi condiţii de ceaţă de sare, asigurându-ne că la folosirea Cat S52 nu se întâmplă accidente.

Cat S52 va costa în jur de 500 de euro şi va fi disponibil de la 12 noiembrie 2019.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide