Cătălin Bordea: „Motorul este terapie curată” – VIDEO

Autor: Promotor 15 apr. 2024 Știri auto
Cătălin Bordea: „Motorul este terapie curată” – VIDEO

Cătălin Bordea este invitatul ediției cu numărul 40 din „Podcast cu Prioritate”. Comedianul a vorbit despre lumea auto, dar ne-a și făcut să râdem, astfel că nu trebuie să ratați noul episod al emisiunii.

Cu numeroase apariții în spectacole de televiziune și evenimente de stand-up comedy, Bordea este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți comedianți din România. Alături de gazda noastră, Luci Popa, noul episod promite să fie unul memorabil.

Pe lângă glumele spuse la foc automat, Cătălin Bordea ne-a vorbit și despre mașinile sale, dar și despre pasiunea sa pentru mersul pe două roți, despre care spune că este „terapie curată”.

Cătălin Bordea și pasiunea sa pentru motociclete

Cătălin spune că pasiunea sa pentru motociclete s-a născut devreme, încă din liceu. El spune că s-a îndrăgostit de motociclete datorită unui clip al formației ZZ Top. „Motorul este terapie curată. Nu te mai concentrezi la telefon, nu te mai concentrezi la muzică. Ești tu cu casca ta și cu gândurile. Te concentrezi la trafic, la zgomotul ăla, te duci singur”, spune Cătălin. „N-aveam pasiune cu mașinile, aveam cu motoarele din liceu. Când am văzut primul videoclip ZZ Top s-a terminat povestea.”

Astfel, de atunci pasiunea a luat naștere, iar Cătălin spune că visul său era să aibă „tatuaje, păr, cască, vestă de piele și motor.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide