Momentul în care Cătălin Moroșanu a fost tras pe dreapta de poliție. De ce a rămas fără permis?

Autor: David Andrei 01 mai 2021 Știri auto

Cătălin Moroșanu a rămas fără permisul de conducere. Luptătorul K1 a fost prins băut la volan în timpul unui control de rutină, în traficul din București. Cancan a surprins în exclusivitate momentul.

GALERIE FOTO

Așa cum se poate observa în imaginile exclusive publicate de Cancan.ro, sportivul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliției Rutiere, pe Bulevardul Decebal, în sectorul 3 al Capitalei. S-a întâmplat pe 28 aprilie, în jurul orei 17:00. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Potrivit unui comunicat emis de Poliția Română, aparatul a arătat o alcoolemie de 0,04 mg e alcool pur în aerul expirat.

Lui Cătălin Moroșanu i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Luptătorul K1 a primit și o amendă în valoare de de 1.305 lei. Acesta nu a contestat sancțiunile primite e la oamenii legii. A semnat procesul verbal și l-a bătut pe umăr amical pe unul dintre agenții de la Brigada Rutieră.

Cătălin conduce o limuzină Mercedes-Benz Clasa E, achiziționat în anul 2016. După ce a fost prins băut la volan, luptătorul K1 a fost nevoit să o parcheze regulamentar și să plece acasă pe jos.

Moroșanu ar fi băut două, cel mult trei pahare de vin înainte de a urca la volan.

Puteți vedea filmul evenimentelor pe Cancan.ro.

Nu este prima dată când Cătălin Moroșanu rămâne fără permisul de conducere

Nu este prima abatere a șoferului Cătălin Moroșanu. Sportivul a fost pieton pentru o perioadă de 90 de zile și în anul 2017.

Atunci Cătălin a fost surprins de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 110 km/h într-un sat din județul Vaslui. Limita de viteză pe acel sector de drum era de 50 km/h.

„Era 7 dimineață si, deodată, am văzut o mașină albă, neinscripționată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era poli’ia, m-a oprit în trafic pentru că aș fi avut viteză”, a povestit atunci Moroșanu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cancan.ro



Comentarii
Inchide