Câte amenzi s-au dat în Sectorul 6 în 2021 pentru parcatul pe spațiul verde

Autor: Daniel Samoilă acum 1 an Știri auto
Câte amenzi s-au dat în Sectorul 6 în 2021 pentru parcatul pe spațiul verde

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a anunțat câte amenzi s-au dat în 2021 pentru parcatul pe spațiul verde.

Primarul Ciucu susține că aproape 5.000 de amenzi a dat Poliția Locală pentru șoferii care nu au respectat regulile și și-au parcat mașinile pe spațiul verde. Ca o comparație, în 2020 și 2021 erau în jur de 1.000 de amenzi doar.

Primarul anunță toleranță zero pentru cei care nu respectă regulile. „V-am spus, toleranță zero pentru așa ceva! Nu stăm la discuții. Cifrele confirmă acest lucru. Sunt mulțumit de faptul că Poliția Locală a Sectorului 6, cel puțin pe anumite domenii, a început să își ia misiunea de a combate vandalismul în serios!”, a anunțat Ciucu pe Facebook.

Se vor construi locuri de parcare noi în Sectorul 6

Totodată, Ciprian Ciucu anunță că primăria se va angaja să construiască cât mai multe locuri de parcare pentru locuitorii din Sectorul 6.

„Anul acesta ne vom concentra pe construcția de parcări (avem procedurile prealabile, proiectarea, avizarea deja parcurse anul trecut) și pe eliberarea trotuarelor arterelor principale de mașini!”, a mai anunțat primarul.

În toamna anului trecut, în perioada 17 octombrie-16 noiembrie polițiștii au dat amenzi de peste 394.000 de lei pentru șoferii care au parcat pe spațiul verde. În total au fost sancționați nu mai puțin de 366 de șoferi, iar amenda era cuprinsă între 1.000 și 1.500 de lei. Amenda a fost și mai mare pentru vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone: între 1.500 și 2.500 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Primăria Sectorului 6Comentarii
Inchide